E-Learning εκπαίδευση σε ζαχαροπλαστείο
Δημοσιευμένα:
Νοε 1, 2015
Λέξεις-κλειδιά:
εξ αποστάσεως εκπαίδευση ζαχαροπλαστών τηλεδιασκέψεις ποιοτική έρευνα εκπαίδευση στην εργασία
Περίληψη
Η ανοδική τάση του κλάδου της ζαχαροπλαστικής έχει δημιουργήσει την ανάγκη της εξειδίκευσης του προσωπικού. Σκοπός της παρούσας εργασίας ήταν η μελέτη της εκπαίδευσης τεχνικών ζαχαροπλαστείου με τη χρήση των νέων τεχνολογιών και η ανάδειξη των πλεονεκτημάτων της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Για την υλοποίηση της εκπαίδευσης χρησιμοποιήθηκαν το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μέσω του οποίου αποστέλλονταν το εκπαιδευτικό υλικό και τηλεδιασκέψεις με τις οποίες επιλύονταν οι απορίες των εκπαιδευόμενων. Η ποιοτική έρευνα που χρησιμοποιήθηκε για την αποτύπωση της εμπειρίας των εκπαιδευομένων ανέδειξε τη βελτίωση των γνώσεων των εργαζομένων σε θέματα ποιότητας και διασφάλισης ποιότητας των παραγομένων προϊόντων καθώς και στη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων.
Λεπτομέρειες άρθρου
- Ενότητα
- Άρθρα
Οι συγγραφείς των άρθρων που δημοσιεύονται στα πρακτικά του συνεδρίου για την Ανοικτή και εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση διατηρούν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας επί των άρθρων τους. Άρθρα που δημοσιεύονται στα πρακτικά διατίθενται με άδεια Creative Commons 4.0 και σύμφωνα με την άδεια μπορούν να χρησιμοποιούνται ελεύθερα, με αναφορά στο/στη συγγραφέα και στην πρώτη δημοσίευση για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς και με δικαίωμα τροποποίησης μόνον με παρόμοια διανομή (αν αναμείξετε, τροποποιήσετε, ή δημιουργήσετε πάνω στο υλικό, πρέπει να διανείμετε τις δικές σας συνεισφορές υπό την ίδια άδεια όπως και το πρωτότυπο).