Η θεωρία των επικαλυπτόμενων κυμάτων ως θεωρία ερμηνείας της γνωστικής ανάπτυξης – Εφαρμογή της θεωρίας στους ευφυείς μαθητές - ΦΟΥΣΤΑΝΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (Πανελλήνιο Συνέδριο Επιστημών Εκπαίδευσης, 2022)
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ