Προσαρμοστικά περιβάλλοντα Μάθησης - Γρηγοριάδου, Μαρία (Συνέδρια της Ελληνικής Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογιών Πληροφορίας & Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση, 2026)
Η αναγνώριση της ενεργής, αλληλεπιδραστικής και κοινωνικής φύσης της γνώσης από τις σύγχρονες θεωρίες µάθησης καθώς και η δυνατότητα της εκπαίδευσης από απόσταση που παρέχει το ∆ιαδίκτυο, οδηγούν τα τελευταία χρόνια στην ανάπτυξη πρωτότυπων διαδικτυακών µαθησιακών περιβαλλόντων που αξιοποιούν την τεχνολογία για να ενισχύσουν τη µαθησιακή εµπειρία.