ΤΗΛΕΪΣΤΩΡ: Ένα Ελληνικό Ολοκληρωµένο Εκπαιδευτικό Περιβάλλον Συγγραφής, ∆ιαχείρισης και ∆ιάθεσης Μαθηµάτων µέσω του ∆ιαδικτύου - Φεργαδιώτου, Ι.; ∆ούκας, Κ.; Τεκές, Σ.; Σάµψων, ∆. (Συνέδρια της Ελληνικής Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογιών Πληροφορίας & Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση, 2025)
Η παρούσα εργασία παρουσιάζει το ολοκληρωµένο εκπαιδευτικό περιβάλλον ΤΗΛΕϊΣΤΩΡ που επιτρέπει την ανάπτυξη, διαχείριση και διάθεση µαθηµάτων µέσω του ∆ιαδικτύου. Επιχειρείται να περιγραφεί τόσο η φιλοσοφία σχεδιασµού όσο και τα λειτουργικά του χαρακτηριστικά και οι δυνατότητες του συγκεκριµένου περιβάλλοντος Τηλε-Εκπαίδευσης, το οποίο χρησιµοποιείται ήδη πιλοτικά από τα Εκπαιδευτήρια ∆ούκα.