ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΕΠΙΜΟΡΦΟΥΜΕΝΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΗ - Αριστείδης , Λούβρης; Κωνσταντίνος , Κάππας (Συνέδρια της Ελληνικής Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογιών Πληροφορίας & Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση, 2023)
ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΕΠΙΜΟΡΦΟΥΜΕΝΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΗ