Εφαρμογή του διδακτικού μικρόκοσμου Scratch σε μαθητές Γ΄ Τάξης Δημοτικού - Κοσμοπούλου, Ι.; Φλώρου, Χ.; Μπαγιάτη, Αικ.; Χούστης, Η. (Συνέδρια της Ελληνικής Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογιών Πληροφορίας & Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση, 2023)
Η ενότητα που παρουσιάζεται παρακάτω αποτελεί τμήμα του εκπαιδευτικού λογισμικού που αναπτύχθηκε με σκοπό τη διδασκαλία βασικών εννοιών προγραμματισμού και αλγοριθμικής σκέψης σε μαθητές Γ΄ Τάξης Δημοτικού