Σχεδίαση και ανάπτυξη εκπαιδευτικού λογισμικού υπερμέσων. Περιβαλλοντικός Χάρτης Νομού Ιωαννίνων – Ελλοπία - Τζιμογιάννης, Α.; Κατσίκης, Α.; Τσιμάκης, Α.; Νικολού, Ε.; Γιούνης, Α.; Μικρόπουλος, Τ. Α. (Συνέδρια της Ελληνικής Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογιών Πληροφορίας & Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση, 2022)