«Ανοικτά Ψηφιακά Μαθήματα στα Ελληνικά Πανεπιστήμια και ΤΕΙ» - Μεράκος , Λ.; Αβούρης , Ν.; Κουρουπέτρογλου, Γ.; Μπαλαούρας , Π.; Τσιαβός, Π. (Συνέδρια της Ελληνικής Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογιών Πληροφορίας & Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση, 2022)
Στρογγυλή Τράπεζα