Περιλήψεις Προσκεκλημένων Ομιλιών - Touretzky, Dave; Tilman , Michaeli; Afantenos, Stergos (Συνέδρια της Ελληνικής Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογιών Πληροφορίας & Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση, 2025)
Περιλήψεις Προσκεκλημένων Ομιλιών .