Εικονικό εργαστήριο Γεωμετρικής Οπτικής του Ανοικτού Μαθησιακού Περιβάλλοντος (ΑΜΑΠ) - Μολοχίδης Α.; Μπισδικιάν Γκ.; Ψύλλος Δ.; Χατζηκρανιώτης Ε.; Μπάρμπας Α. (Συνέδρια της Ελληνικής Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογιών Πληροφορίας & Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση, 2024)
Στο εργαστήριο θα γίνει επίδειξη του εργαστηρίου Γεωμετρικής Οπτικής του λογισμικού «Ανοικτό Μαθησιακό Περιβάλλον (ΑΜΑΠ)» που αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «ΧΡΥΣΑΛΛΙΔΕΣ» του ΕΑΙΤΥ/ΥΠΕΠΘ και οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να συνθέσουν και να «τρέξουν» πειραματικές διατάξεις με βάση φύλλα εργασίας που περιλαμβάνονται στο διδακτικό υλικό του. Η διάρκεια του προτείνεται να είναι τουλάχιστον 1-1.30 ώρα.