Ο δικτυακός τόπος της σχολικής μονάδας γυμνάσιο Σικίνου με λυκειακές τάξεις - Αλεξόπουλος Αναστάσιος; Στασινάκης Παναγιώτης; Καρπουχτσής Ιωάννης (Συνέδρια της Ελληνικής Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογιών Πληροφορίας & Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση, 2024)
Προκειμένου το σχολείο μας να εκμεταλλευθεί τα πλεονεκτήματα που παρέχει το διαδίκτυο, κατασκευάστηκε ιστοσελίδα της σχολικής μονάδας «Γυμνάσιο Σικίνου με Λ/Τ». Δημιουργήθηκε ένα δυναμικό site το οποίο παρέχει τη δυνατότητα ολοκληρωμένης διαχείρισης, επεξεργασίας πληροφοριών και δεδομένων που παράγονται και διαχειρίζονται από τη σχολική μονάδα. Επιτυγχάνεται η ευκολότερη δημοσίευση των πληροφοριών καθώς και η άμεση επαφή των ενδιαφερομένων με τα τεκταινόμενα γεγονότα στο εσωτερικό της σχολικής μονάδος.