ΕΠ.Ε.Ν.Δ.Υ.ΣΗ- ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ - Οικονομίδης Αναστάσιος Α. (Συνέδρια της Ελληνικής Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογιών Πληροφορίας & Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση, 2023)
Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας ανέλαβε να υλοποιήσει το έργο ΕΠ.Ε.Ν.Δ.Υ.ΣΗ (Επιμόρφωση Επιμορφωτών στα Νέα Δικτυακά και Υπολογιστικά Συστήματα). Το έργο χρηματοδοτείται από την Δράση Ε.42- Μεταπτυχιακή Εκπαίδευση Επιμορφωτών της Οδύσσειας.