Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ MARKETING PLAN ΣΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΩΝ ΤΕΕ. ΜΙΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΕ. - Τυροβούζης Παναγιώτης (Συνέδρια της Ελληνικής Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογιών Πληροφορίας & Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση, 2023)
Το marketing plan είναι λογισμικό το οποίο απευθύνεται σε μικρές επιχειρήσεις για την κατασκευή ενός πλάνου marketing. To πρόγραμμα παρέχει ένα προσχεδιασμένο πλάνο marketing, πάνω στο οποίο ο χρήστης μπορεί να επέμβει και να προσαρμόσει τα επιμέρους στοιχεία αυτού του πλάνου στα στοιχεία της επιχείρησής του.