ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΓ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ FORUM (E-GROUP) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ - Λίνος Βίγκλας (Συνέδρια της Ελληνικής Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογιών Πληροφορίας & Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση, 2023)
Η συγκεκριμένη εργασία αναφέρεται στη δημιουργία μιας ψηφιακής κοινότητας (e-group) για την παιδαγωγική αξιοποίηση των Νέων Τεχνολογιών στη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας στην Α/θμια και Β/θμια Εκπαίδευση. Μιας κοινότητας που φιλοδοξεί να αποτελέσει τόπο συνάντησης, συνεργασίας, ανταλλαγής απόψεων και ιδεών όλων των καθηγητών που ενδιαφέρονται για τη χρήση των Νέων Τεχνολογιών στη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας. Τέλος μπορεί να αποτελέσει ένα παράδειγμα για τη δημιουργία ανάλογων ψηφιακών κοινοτήτων και για τα υπόλοιπα γνωστικά αντικείμενα.