"Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΙΛΑΙΟ" ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΓΑΛΙΛΑΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΕΚΛΙΜΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΦΥΛΛΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - Σωτηρόπουλος Παναγιώτης; Μπακαλίδης Γεώργιος (Συνέδρια της Ελληνικής Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογιών Πληροφορίας & Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση, 2023)
Εκπαιδευτικό Λογισμικό: Modellus Γνωστικό Αντικείμενο και Τάξη: α) Ιστορία των επιστημών και της Τεχνολογίας Γ’ Λυκείου β)Φυσική Α’ Λυκείου Ειδικότητες Καθηγητών που απευθύνεται: Φυσικοί, Μαθηματικοί Διδακτική Προσέγγιση: Διδασκαλία της ενότητας "Η μελέτη του φαινομένου της κίνησης από το Γαλιλαίο" με τη βοήθεια ενός περιβάλλοντος προσομοίωσης των πειραμάτων του Γαλιλαίου με τα κεκλιμένα επίπεδα και κατάλληλων Φύλλων Εργασίας