ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΠO ΦΙΛΟΛΟΓΟ - Δήμου Χαράλαμπος (Συνέδρια της Ελληνικής Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογιών Πληροφορίας & Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση, 2023)
Πρόταση ενός άξονα επιμόρφωσης εκπαιδευτικών, κλάδου φιλολόγων (ΠΕ2), στην Παιδαγωγική και Μαθησιακή Αξιοποίηση Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας.