ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ Η/Υ: ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ "ΜΥΚΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ/ ΑΒΑΚΙΟ E STATE. ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ: ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΣΤΙΣ ΜΥΚΗΝΕΣ - Βακαλούδη Αναστασία Δ. (Συνέδρια της Ελληνικής Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογιών Πληροφορίας & Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση, 2023)
ΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ (ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ): Προσαρμογή στο μάθημα των ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Α΄και Β΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ (ΟΔΥΣΣΕΙΑ και ΙΛΙΑΔΑ) - της ΙΣΤΟΡΙΑΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ (Μυκηναϊκός Πολιτισμός) & ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ Α΄ ΛΥΚΕΙΟΥ (Μυκηναϊκός Πολιτισμός).