e-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ - Γάκης Κ.; Παλιούρας Α. (Συνέδρια της Ελληνικής Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογιών Πληροφορίας & Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση, 2023)
Η παρούσα εισήγηση αφορά την παρουσίαση του εκπαιδευτικού λογισμικού με τίτλο e- ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ. Στην εισαγωγή παρατίθεται ένας πρόλογος για το τι αφορά το προϊόν. Στη συνέχεια ακολουθεί μία περιγραφή των τεχνικών χαρακτηριστικών και προδιαγραφών του σε συνδυασμό με την παρουσίαση στιγμιότυπων χρήσης του. Τέλος, αναφέρονται τα πλεονεκτήματά του για τον τελικό χρήστη.