Αρχές Ανάπτυξης Λογισμικού για την Διδασκαλία των Φυσικών Επιστημών’ - Κουλαϊδής Β.; Ρογκάκος Δ. (Συνέδρια της Ελληνικής Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογιών Πληροφορίας & Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση, 2022)