Visual Literacy in the 21st Century: The International Visual Literacy Association, (IVLA) and the Journal of Visual Literacy (JVL) - Avgerinou, Maria D. (Συνέδρια της Ελληνικής Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογιών Πληροφορίας & Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση, 2022)
Στρογγυλή Τράπεζα