Εισαγωγή στο περιβάλλον Scratch: Παραδείγματα διδακτικών δραστηριοτήτων προγραμματισμού για την Αβάθμια και τη Ββάθμια εκπαίδευση - Μπράτιτσης Θ.; Χασανίδης Δ.; Παπαχαραλάμπους Π.; Αρβανιτάκης Ι. (Συνέδρια της Ελληνικής Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογιών Πληροφορίας & Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση, 2022)
Εργαστηριακή Συνεδρία (Workshop) στο πλαίσιο του 6ου Πανελλήνιου Συνεδρίου «Διδακτικής της Πληροφορικής»